slider
slider_2
slider_3
slider_4

АНФО експлозивни смеси

Класичните АНФО експлозивни смеси претставуваат двокомпонентен систем составен од гранулиран порозен амониум нитрат и дизел гориво како сензибилизатор.

Пумпани "SLURRY" експлозиви

Пумпани "SLURRY" експлозиви од типот "Масло во вода". MAJDANIT 10 MAJDANIT 20 Манјанид експлозивите се произведуваат на специјално SLURRY - возило кое воедно претставува и мала подвижна

AMONEX

Прашкастите експлозивни состави од типот AMONEX се изработуваат на база на амониум нитрат и ТНТ. Од производната програма на TRAYAL AD, DETONIT DOOEL ги нуди следните видови производи

Сертификати

Други производи

Политика на квалитет

  • Неограничен капацитет
  • Брза испорака
  • Секогаш стоиме на располагање
  • Широк асортиман
  • Врвен квалитет
  • Доверба

Локација

ДЕТОНИТ ДООЕЛ м.в. Треска / 2420

Радовиш Република Македонија

тел.+389 32 635 414

трговија.+389 32 633 196

контакт форма

close me